Dienstverlening

Ondernemen is waar u goed in bent, waarbij ook het nemen van risico’s hoort.
Uw bedrijf beschermen tegen mogelijke schades, risico’s, tegenslagen is zeker zo belangrijk en gelukkig kunnen wij u hierbij helpen.

Werkwijze

Als onafhankelijk intermediair inventariseren wij uw risico’s en bespreken samen met u of er risico’s zijn die u eventueel zelf wilt dragen en stellen we hiervoor preventiemogelijkheden samen.

Voor de risico’s die u wel verzekerd wilt hebben, zoeken wij de beste verzekerbare oplossing tegen de gunstigste premie. Dit doen wij voor zowel uw schadeverzekeringen als personeel / inkomensverzekeringen.

Meedenken in groei

Binnen een onderneming kunnen de veranderingen in stroomversnelling elkaar opvolgen, waarbij het noodzakelijk is om deze veranderingen pro-actief met elkaar te delen, en hier direct of toekomstgericht actie op uit te voeren.

Door onze ervaring, contacten en flexibele karakter zijn wij goed in staat om de ondernemer hierin bij te staan en de zorg van een goed verzekerd bedrijf uit handen te nemen en te zorgen voor continuïteit op dit gebied.

Specialisten

Binnen ons kantoor zijn een aantal bedrijfsspecialisten werkzaam, waarvan er één uw vaste aanspreekpunt wordt. Natuurlijk wordt dit moeiteloos overgenomen bij afwezigheid van deze persoon.

NIEUW TELEFOONNUMMER: 0317 217 217

X