Rob de Roo

Rob de Roo

Adviseur Zakelijk & Wellness Verzekerd

Rob is in 1980 begonnen binnen de assurantie-branche en inmiddels, samen met Gerard, trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.  Rob heeft zich toegelegd op de zakelijke markt én het eigen verzekeringslabel Wellness Verzekerd.

Neem contact met mij op: rob@vhdr.nl

 

Gerard van Haaren

Gerard van Haaren

Adviseur Zakelijk & Wellness Verzekerd

Samen met compagnon Rob, trotse eigenaar van Van Haaren & De Roo. Gerard is gespecialiseerd in advieswerk voor het in eigen beheer ontwikkelde label Wellness Verzekerd. Daarnaast is hij ook in zijn element voor wat betreft zakelijk- als particulier assurantie-advies.

Neem contact met mij op: gerard@vhdr.nl

 

Cora Wennekes

Cora Wennekes

Adviseur Particulieren & RegioBank

Komt u ons kantoor binnen dan wordt u bij de balie ontvangen door Cora. Naast het administratieve en receptiewerk is Cora adviseur RegioBank en Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen..

Neem contact met mij op: cora@vhdr.nl

Laura van Haaren

Laura van Haaren

Adviseur Particulieren & RegioBank

Laura, ja dochter van…, is onze adviseur Particuliere Schadeverzekeringen in de Binnendienst. Ook is Laura belast met advieswerk voor de RegioBank en de bijkomende administratieve werkzaamheden.

Neem contact met mij op: laura@vhdr.nl

Ralf Fleuren

Ralf Fleuren

Adviseur Particulieren & Zakelijk

Ralf is onze zeer enthousiaste buitendienstmedewerker. Hij adviseert zowel particulieren als zakelijke klanten. Zijn jarenlange ervaring in het verzekeringsvak komt daarbij goed van pas.

Neem contact met mij op: ralf@vhdr.nl

Nick Dumas

Nick Dumas

Hypotheek Administratie

Nick is onze steun en toeverlaat met betrekking tot de administratieve werkzaamheden voor de Hypotheken van de RegioBank.

Neem contact met mij op: info@vhdr.nl

NIEUW TELEFOONNUMMER: 0317 217 217

X