Rob de Roo

Rob de Roo

Adviseur Zakelijk & Wellness Verzekerd

Rob is in 1980 begonnen binnen de assurantie-branche en inmiddels, samen met Gerard, trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.  Rob heeft zich toegelegd op de zakelijke markt én het eigen verzekeringslabel Wellness Verzekerd.

Neem contact met mij op: rob@vhdr.nl

 

Gerard van Haaren

Gerard van Haaren

Adviseur Zakelijk & Wellness Verzekerd

Samen met compagnon Rob, trotse eigenaar van Van Haaren & De Roo. Gerard is gespecialiseerd in advieswerk voor het in eigen beheer ontwikkelde label Wellness Verzekerd. Daarnaast is hij ook in zijn element voor wat betreft zakelijk- als particulier assurantie-advies.

Neem contact met mij op: gerard@vhdr.nl

 

Laura van Haaren

Laura van Haaren

Adviseur Particulieren & RegioBank

Laura, ja dochter van…, is onze adviseur Particuliere Schadeverzekeringen in de Binnendienst. Ook is Laura belast met advieswerk voor de RegioBank en de bijkomende administratieve werkzaamheden.

Neem contact met mij op: laura@vhdr.nl

Nick Dumas

Nick Dumas

Hypotheek Administratie

Nick is onze steun en toeverlaat met betrekking tot de administratieve werkzaamheden voor de Hypotheken van de RegioBank.

Neem contact met mij op: info@vhdr.nl

Monique Wigman

Monique Wigman

Administratief medewerkster

Monique is op 1 maart 2022 bij ons in dienst getreden en geeft in ruime mate administratieve en praktische ondersteuning aan ons Team. Monique heeft een behoorlijke werkervaring en wil dat graag bij ons verder uitbouwen. “Bank- en verzekeringszaken lijken misschien saai maar het tegendeel is waar. Het is fijn om wat voor de klanten te kunnen betekenen in de wirwar van regelgeving”.

Samen met collega Shannon zal zij veelal uw eerste aanspreekpunt zijn.

Neem contact met mij op: Monique@vhdr.nl

Shannon van Heck

Shannon van Heck

Administratief medewerkster

Vanaf 1 maart 2022 maakt Shannon onderdeel uit van ons Team. Shannon heeft een ruime administratieve werkervaring opgedaan bij een fitnessonderneming waarbij ook de persoonlijke aandacht niet uit het oog werd verloren. Haar aandacht voor de klant, een gezonde dosis enthousiasme én humor maken haar tot een fijne collega.

Wanneer u ons kantoor belt of bezoekt is zij, samen met collega Monique, vaak uw eerste aanspreekpunt.

Neem contact met mij op: Shannon@vhdr.nl

NIEUW TELEFOONNUMMER: 0317 217 217

X