Algemeen

Uzelf en uw personeel zijn het grootste bezit van uw onderneming !
Dus hierin schuilt ook meteen het grootste risico van uw onderneming.

Doordat de wetgeving op dit gebied steeds meer en vaker op het bord van de ondernemer komt te liggen, en daarbij de complexiteit ook toeneemt, wordt de keuze, van de vele productvarianten die er zijn op dit gebied, steeds moeilijker voor u.

Ook hiervoor geldt; dat een goede inventarisatie met een gedegen uitleg over de risico’s en de mogelijke verzekerbare oplossingen, belangrijk zijn voor de rust en continuiteit binnen uw onderneming.
Wij hebben deze specialistische kennis in huis en kunnen ervoor zorgen dat u zich hierover in ieder geval geen zorgen hoeft te maken.

De ondernemer

De ondernemer is verantwoordelijk voor zijn eigen inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid, en kan hiervoor bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluiten.
Deze zijn er in alle soorten en maten, maar voor u is het belangrijk dat juist DIE wordt gekozen, die het best aansluit op uw financiele positie nu, maar zeker ook voor de toekomst. Een financiele persoonlijk inventarisatie is hiervoor een must, om uiteindelijk tot een gedegen conclusie te komen. Dit stuk maatwerk wordt door één van onze inkomensspecialisten samen met u in kaart gebracht.

Personeel

Zoals bekend komt steeds meer op het “bordje” van de ondernemer te liggen, daaar waar het gaat om de wetgeving van uw personeel. U bent de eerste twaalf jaar financieel verantwoordelijk voor een zieke of arbeidsongeschikte (ex) medewerker. Ook is dit van toepassing op tijdelijke krachten (flexwerkers). Ook hiervoor geldt dat goed en gedegen advies belangrijk is om deze moeilijke materie te begrijpen en te kiezen uit de aanwezige oplossingen.
Onze medewerkers kunnen u duidelijk uiteenzetten wat deze, voor vele ondernemers lastige materie, betekend voor uw bedrijf

NIEUW TELEFOONNUMMER: 0317 217 217

X